Afbeelding

Nanny van de maand

Iedere maand laten wij onze vraagouders een Nanny van de maand kiezen. Deze Nanny wordt dan in het zonnetje gezet en mag een BLOG schrijven om u een kijkje te geven in de wereld van een Nanny.

 

De Nanny van deze maand is Nancy!
 

Hi! Mijn naam is Nancy van Nieuwland en ik ben 23 jaar.  Naast door de weeks werken speel ik handbal en vind ik het gezellig om met vrienden/vriendinnen te zijn. 

Sinds een jaartje ben ik Nanny bij een gezellig gezin met 3 kindjes (4,3 en 1 jaar). Ik heb dit gezin leren kennen via de creche waar ik toen werkte als oproepkracht, zo fijn want ik kende de kindjes en ouders dus van te voren al! 

De drie dagen dat ik bij dit gezin werk zijn een dolle boel. Naar school brengen, halen, naar de dierentuin, naar de speeltuin, zwemmen, knutselen, bakken, we doen het allemaal! 

Maar het fijnste van allemaal?

De kusjes en knuffels die ik van ze krijg! 

Dit schrijven de ouders over Nancy;

Nu bijna een jaar past Nancy wekelijks 3 dagen op onze kindjes: Nora (4), Iza (3) en Sammie (1). En dat bevalt erg goed!

Oppas aan huis is fijn
Een oppas aan huis geeft rust. Dit zijn voor mij de minst stressvolle ochtenden en avonden. Ik kan op tijd op kantoor zijn, misschien zelfs zonder een kinder-vlek op mijn kleren. Daarnaast kunnen de kinderen nu heerlijk met de buurkinderen spelen. Dit kon voorheen niet, toen ze alle dagen op de kinderopvang zaten.

Wat vinden we zo fijn aan Nancy?
Ze is er altijd, super betrouwbaar en ze is nuchter, laat zich niet gek maken. Daarnaast is Nancy heel flexibel. Als het past, wil ze altijd wel wat langer blijven of eerder komen als we dat nodig hebben. En dat komt nogal eens voor JDaarnaast kunnen we elke dag in een dagboekje lezen wat ze die dag hebben gedaan samen en of er nog bijzonderheden waren.  

Wat vinden de kinderen zo fijn?
Nancy onderneemt van alles met de kinderen: knutselen, koekjes bakken, spelen in de speeltuin, naar de dierentuin, naar de kermis, naar de schaatsbaan, noem maar op. Elke keer verzint ze weer iets nieuws. Dit jaar werden ze het weekend voor Sinterklaas nog gebeld door een wel heel bekend Pietje…

 


 

 

     

 

 

 

 

De vorige BLOGs nog eens teruglezen? Dat kan door op onderstaande Nanny's te klikken.

Nanny Talisa
Nanny Nicole
Nanny Ingrid
Nanny Desiré
Nanny Jaycee
Nanny Chantal
Nanny Manon
Nanny Joyce
Nanny Anouk
Nanny Desireé

Nanny Mylaine
Nanny Wendy
Nanny Mandy
Nanny Annoeska
Nanny Annet
Nanny Chananja
Nanny Antoinet
Nanny Sharda

Nanny Edith
Nanny Wendy
Nanny Samantha v H.
Nanny Samantha V.
Nanny Astrid
Nanny Tessa