Afbeelding

Nanny van de maand

Iedere maand laten wij onze vraagouders een Nanny van de maand kiezen. Deze Nanny wordt dan in het zonnetje gezet en mag een BLOG schrijven om u een kijkje te geven in de wereld van een Nanny.

De Nanny van deze maand is Rosanne!

Hallo, mijn naam is Rosane de Groot. Ik ben 28 jaar en werk ondertussen bijna 5 jaar bij NannyInc. Dit doe ik nog steeds met erg veel plezier!

Ik werk nu al 2 jaar bij een gezin met twee hele lieve meisjes van 2,5 jaar. De meisjes waren nog erg klein toen ik bij hen als Nanny begon en ze weten ondertussen niet beter dan dat ik er 3 dagen in de week ben. Als ik vakantie heb vragen ze ook vaak wanneer ik weer kom, een groter compliment kan ik natuurlijk niet krijgen!

"Als ze ziek zijn hoeven de ouders niet thuis te blijven"
Wat ik zo fijn vind aan Nanny zijn is dat ik echt deel uit ben gaan maken van het gezin en dat de kinderen lekker in hun vertrouwde omgeving kunnen zijn.

Als ze ziek zijn hoeven de ouders niet thuis te blijven van werk en kan ik lekker de hele dag met ze knuffelen en voor ze zorgen. Op zo'n dag stuur ik extra veel updates hoe het met ze gaat, dit vinden de ouders erg fijn.

"Ik vind het belangrijk dat de ontwikkeling gestimuleerd wordt"
Ik ga erg graag op uit met de meisjes; lekker wandelen, fietsen, naar de speeltuin of met de auto naar de dierentuin, niets is mij te gek.

Ik krijg gelukkig van de ouders veel vrijheid om dit soort uitstapjes te maken, erg fijn!

We hebben een groepsapp waarin ik de ouders op de hoogte hou van de dag en waarin we foto’s van de meisjes sturen. 

Wat ik ook veel doe met de meiden is voorlezen, dit kunnen ze uren volhouden. Dit vind ik ook erg belangrijk en ik kan merken dat de ontwikkeling hierdoor echt gestimuleerd word; ze kunnen erg goed praten voor hun leeftijd en gebruiken soms woorden die je een kind van 2,5 niet snel hoort zeggen. Ik moet hier dan vaak erg om lachen.

Naast de zorg voor de kinderen haal ik de dagelijkse boodschappen, doe de afwas en zorg dat het eten klaarstaat als papa en mama thuiskomen. Zodat de ouders nog even gezellig met de meisjes kunnen eten voor het slapengaan, zonder het gedoe van eten koken erbij. 

2 x 2 = nee..
Het werken met een tweeling is soms pittig, maar vaak erg leuk! Als baby’s lagen ze vaak te slapen, maar kwamen tegelijkertijd voor de fles en als er dan ook een vieze luier was, kwam ik soms wel eens handen tekort. Nu ze wat ouders zijn, zijn ze vaak lief aan het spelen, soms samen en soms apart van elkaar. Er zijn nog steeds wel eens pittige dagen (denk aan: twee is nee!) maar de liefde die ik van de meisjes krijg zou ik voor geen goud willen missen!

Ik ga elke dag nog steeds met erg veel plezier naar mijn werk.

 

 

Dit schrijft het gezin over Rosanne:

Rosanne is uit ons leven niet meer weg te denken. De keus voor Rosanne als Nanny via Nannyinc is oprecht een van de beste keuzes in ons leven geweest. In eerste instantie vooral intuïtief, in het kennismakingsgesprek was er een goede klik. Rosanne is direct, eerlijk en heeft gevoel voor humor. We kregen in dat eerste gesprek het idee dat ze respect had voor onze normen en waarden. 

In de twee jaar dat Rosanne nu bij ons werkt heeft ze deze eerste verwachtingen meer dan waargemaakt. Rosanne is de derde ouder in ons gezin en onze dochters houden veel van haar. Sinds hun vroege babytijd hebben zij zich goed aan haar kunnen hechten. Wij denken dat dit heel belangrijk is geweest en nog is voor hun ontwikkeling en zouden het iedere ouder aanraden. Al kan geen enkele Nanny het natuurlijk opnemen tegen Rosanne. 

 

 

 

 

 

 


 

 

De vorige BLOGs nog eens teruglezen? 

Dat kan door op onderstaande Nanny's te klikken.

Nanny Talisa
Nanny Nicole
Nanny Ingrid
Nanny Desiré
Nanny Jaycee
Nanny Chantal
Nanny Manon
Nanny Joyce
Nanny Anouk
Nanny Desireé

Nanny Mylaine
Nanny Wendy
Nanny Mandy
Nanny Annoeska
Nanny Annet
Nanny Chananja
Nanny Antoinet
Nanny Sharda

Nanny Edith
Nanny Wendy
Nanny Samantha v H.
Nanny Samantha V.
Nanny Astrid
Nanny Tessa
Nanny Nancy
Nanny Yvonne