Afbeelding

Nanny van de maand

Iedere maand laten wij onze vraagouders een Nanny van de maand kiezen. Deze Nanny wordt dan in het zonnetje gezet en mag een BLOG schrijven om u een kijkje te geven in de wereld van een Nanny.

De Nanny van deze maand is Marielouise!

Hoi hoi, mijn naam is Marielouise Hogervorst, ik ben 33 jaar en werk al ruim 3 jaar voor Nannyinc inc,met heel veel plezier.

Op dit moment werk ik bij twee gezinnen, verdeeld over drie dagen. Bij het gezin in Rijnsburg werk ik met 4 kinderen in de leeftijd van 1 tot 11 jaar.
Het fijne is dat ik mijn zoontje mee kan nemen naar mijn werk, hij speelt graag met de kinderen. Ze vinden het heel fijn als hij er is.
Bij het gezin in Valkenburg werk ik met kinderen in de leeftijd van 3 tot 7 jaar. Ook bij dit gezin gaat mijn zoontje om de week mee. Hoe fijn is dat?

We doen echt van alles, zoals naar de speeltuin, naar boerderij het Geertje, of lekker naar Monkey Town, waar ze heerlijk hun energie kwijt kunnen. Knutselen is ook een van mijn favoriete bezigheden met de kinderen, vooral de oudste vind het heel leuk, zij heeft echt hele creatieve handen.


Als het mooi weer is gaan de kinderen lekker buitenspelen en dan zorg ik ervoor dat het huisje goed opgeruimd is en bereid het eten voor.
Het leuke aan mijn werk is , dat geen dag hetzelfde is. De kinderen zijn van karakter zo verschillend en dat houdt je lekker bezig. Als ze een keertje geen zin hebben om buiten te spelen of het regent? Nou dan kijken we toch gezellig met zijn alle een leuke Disney film, koekje erbij, lekker glaasje limonade.


Ik vind het erg belangrijk dat de kinderen vrij zijn om hun eigen ding te doen, ze mogen van mij zelf kiezen wat ze willen doen, ik bied ze daarentegen wel van alles aan.

Je bent een deel van het gezin en het is fijn als de kinderen het jammer vinden als je weer naar huis gaat, dat geeft je het gevoel dat je goed je werk doet.
Het fijne van Nannyinc is dat ze regelmatig cursussen aanbieden, zo blijf je up to date en dat is heel handig voor je werk.

Liefs Marie
 

Dit schrijft het gezin in Rijnsburg over MarieLouise:
 

In ons drukke gezin is de hulp van MarieLouise een uitkomst! Op een gemiddelde werkdag is mijn man al vroeg in de morgen vertrokken. Vier kinderen aangekleed en wel op plaats van bestemming krijgen is dan wel een uitdaging.
 

De kleintjes blijven nu heerlijk in hun eigen omgeving en ik hoef ze niet wakker te maken en aan te kleden. Ze kunnen hun eigen ritme bepalen. Er is meer tijd en rust voor mij om de twee oudsten naar school te begeleiden. Bij thuiskomst zijn de voorbereidingen voor het eten gedaan en zijn de kinderen allevier blij en opgewekt.
 

De goede zorgen van MarieLouise brengen ons een hoop rust en dat is zoveel waard. Tel daar de goede screening en begeleiding van NannyInc. bij op en vindt zo de ideale combinatie. Een aanrader voor ieder gezin!
 

 

Dit schrijft het gezin in Valkenburg over MarieLouise:
 

Marie werkt elke dinsdag bij ons en heeft dan om de week haar eigen zoontje mee, die ongeveer even oud is als onze jongste. Zij kunnen dan ook heerlijk samen spelen en ze gaat ook regelmatig met de jongens even op stap totdat ze onze dochters uit school moet halen.
 

Ideaal dat ze zo gewoon thuis kunnen lunchen en sporten ook gewoon door kan gaan. Want na school brengt en haalt ze de meiden naar de gym. Daarnaast zorgt ze dat het eten klaar staat als we thuis komen en meestal eet ze gezellig met ons mee. En in vakanties of als er tijd over is dan worden er uitstapjes gemaakt of er wordt lekker geknutseld  en regelmatig heeft een van de meiden een prachtig vlechtwerk in haar haren!
 

Vriendelijke groeten,
 

Maaike van Duyvenvoorde

 

 

De vorige BLOGs nog eens teruglezen? 

Dat kan door op onderstaande Nanny's te klikken.

Nanny Talisa Nanny Annoeska
Nanny Nicole Nanny Annet
Nanny Ingrid Nanny Chananja
Nanny Desiré Nanny Antoinet
Nanny Jaycee Nanny Sharda
Nanny Chantal Nanny Edith
Nanny Manon Nanny Wendy
Nanny Joyce Nanny Samantha v H.
Nanny Anouk Nanny Samantha V.
Nanny Desireé Nanny Astrid
Nanny Mylaine Nanny Tessa
Nanny Wendy Nanny Nancy
Nanny Mandy Nanny Yvonne
Nanny Rosanne