Afbeelding

Voorstellen kandidaat

Wanneer er 1 of meerdere Nanny’s door NannyInc. geschikt worden bevonden voor uw gezin dan wordt er een afspraak gemaakt. Bij voorkeur stellen wij minimaal 3 kandidaten aan u voor. NannyInc. begeleidt deze kennismakingen persoonlijk. Een dag later nemen wij contact met u op voor een korte evaluatie en worden er afspraken gemaakt met de Nanny(‘s) van voorkeur voor een 2e kennismaking. Dan pas zal de Nanny ook de kinderen ontmoeten.

Persoonlijke klik

Wanneer uw gezin voorgesteld wordt aan 1 of meerdere kandidaten, dan zijn dit enkel Nanny’s die aan de voorwaarden van NannyInc. voldoen en waarvan wij denken dat ze passen bij het gezin. De persoonlijke klik, een voorwaarde voor een goede werkrelatie, zult u moeten ervaren tijdens de gesprekken.

2e Kennismaking

De Nanny(‘s) van voorkeur draaien tijdens een 2e kennismaking een deel van het dagritme mee. U leert de Nanny beter kennen, de Nanny maakt ook kennis met de kinderen en jullie beide krijgen een goede indruk van een mogelijke samenwerking. Na deze kennismaking wordt pas besloten of er sprake is van een Match! Bij een Match! zet NannyInc. alle formaliteiten in werking.