Afbeelding

Voordelen Nanny

Een Nanny in huis heeft vele exclusieve voordelen. De Nanny regelt de dagelijkse gang van zaken wanneer u op uw werk bent. Mocht uw kind een dagje ziek zijn dan kunt u toch werken en zorgt de Nanny voor uw kind in zijn of haar vertrouwde omgeving. Staat er een bezoekje aan een consultatiebureau gepland? Dan kan de Nanny dit van u overnemen wanneer u dat wenst.

U bepaalt de opvangtijden

Een bijkomend voordeel is dat u niet aan openingstijden vastzit zoals bij een kinderdagverblijf. De Nanny komt en gaat op de in overleg besproken tijden. Mocht u onverwacht overwerken dan zorgt de Nanny voor de kinderen tot u thuis komt. Flexibiliteit is een sterke kant van opvang aan huis.

Schoolgaande kinderen

De Nanny zorgt er voor dat uw kinderen uit bed gehaald worden, eet samen met de kinderen en brengt uw kinderen naar school of naar de peuterspeelzaal wanneer dat nodig is. Ook kan uw schoolgaande kind thuis een broodje eten en hoeft dus niet meer over te blijven. Voorschoolse en naschoolse opvang is niet meer nodig.

Zorg en vermaak

Als daginvulling kan de Nanny lekker knutselen met de kinderen, spelletjes doen, naar de bibliotheek gaan, boodschappen doen wanneer u dat vraagt. Ook kleine uitstapjes maken vanuit huis zijn mogelijk. Van een bezoekje aan een nabijgelegen speeltuin tot een dagje strand of een bezoekje aan de dierentuin. Dit alles natuurlijk in overleg met de ouders. Ook mogen er, uiteraard ook in overleg, huishoudelijke taken aan de Nanny overgelaten worden.