Gastouder van de maand 2019-06-04T16:39:28+02:00

Gastouder van de maand

Iedere maand laten wij de Vraagouders van ons Gastouderbureau een ‘Gastouder van de maand’ kiezen. Deze Gastouder wordt dan in het zonnetje gezet en mag een BLOG schrijven om u een kijkje te geven in de wereld van een Gastouder.

 

 

 

 

 

 

 

Hallo lieve mama’s & papa’s!

Mijn naam is Judith Mynyri – Ruhl

Ik ben 27 jaar. Samen met mijn man Zakos (35) dochter Jara (2015) en zoontje Lorik (2017) woon ik in Beek en Donk met heel veel groen/speeltuinen en diertjes om ons heen.

 

Als persoon ben ik; rustig, geduldig, zorgzaam, harde werkster, sterk en ik heb een luistent oor. Ik vind het leuk om dingen te organiseren, zoals: (kinder)feestjes, spelletjes en andere activiteiten.

Normen en waarde als; elkaar helpen en respecteren vind ik erg belangrijk.

Volle aandacht, persoonlijke verzorging, samen dansen, zingen en springen, lekker samen buiten rennen, en ontdekken, creatief bezig zijn met knutselen/koken/koekjes bakken maar vooral heel veel liefde geven aan die lieve kleine kindjes! Dat is waar ik voor ga en sta! En dat maakt het dat ik z’n geluk heb om een gastouder te mogen zijn. Want ieder kind is speciaal, uniek en heeft de kleuren van een BLOEM die ieder op zijn eigen manier en tempo mag ontwikkelen!

Bent u nog op zoek naar een leuke, gezellige, liefdevolle opvang voor uw kind?

Waar uw kind zichzelf mag zijn en zich thuis mag voelen?

Ik heb nog een paar plaatsjes vrij, en zou het heel leuk vinden als uw kindje bij ons komt spelen.

 

Neem gerust vrijblijvend contact met mij op via NannyInc. en kom een keertje kijken!

                                                                                                                                                                                                                    

 

Lieve groet, Judith!        

 

Vraag hier een kennismaking met Naomi aan!