Nanny voor 1 dag

Wat is een Nanny voor 1 dag? Heeft u de organisatie over een bruiloft of groot (of klein) evenement in uw handen, dan heeft u wellicht ook nagedacht over de kinderen van al uw gasten. Maar wat te doen? Veelal hebben de kinderen in de leeftijd van 0 – 12 jaar niet zo veel aan de ‘verplichtingen’ rondom het feest. Om de ouders te ontlasten, zodat zij optimaal kunnen genieten van het feest en om ook de kinderen een geweldige dag te bezorgen, biedt NannyInc. het concept Nanny voor 1 dag.

Persoonlijke Nanny

U kunt een Nanny inschakelen voor enkel de kinderen van het bruidspaar. De Nanny begeleidt de kinderen gedurende de hele dag. Het bruidspaar geniet dan van de aanwezigheid van hun kinderen maar de zorg wordt hen uit handen genomen. Daarbij komt er een moment dat de kinderen naar huis of hotel moeten voor de overnachting. De Nanny neemt dit van u over. De duur en locatie van de opvang worden met u besproken. NannyInc. komt vrijblijvend bij u op intake om de mogelijkheden met u door te nemen. Geschikte kandidaten worden onder begeleiding van NannyInc. persoonlijk aan u voorgesteld.

Opvang voor de kleinste gasten

Wilt u een Nanny inschakelen voor álle aanwezige kinderen, dan neemt NannyInc. deze zorg uit handen. Per 6 kinderen stellen wij een Nanny beschikbaar. Een basispakket bestaat uit de opvang en zorg voor de kinderen. Daarbij zullen de Nanny’s met hen knutselen, tekenen, spelletjes doen, schminken, voorlezen, georganiseerde buitenactiviteiten (afhankelijk van de locatie en weer).
Dit basispakket kunt u uitbreiden met een springkussen, goochelaar, clown, themafeest etc. Gedurende een vrijblijvende intake kan NannyInc. alle mogelijkheden met u bespreken. U vraagt, wij regelen. Vooraf zullen de kandidaten niet voorgesteld kunnen worden, maar wij geven wel de garantie dat er een supervisor van NannyInc. gedurende de gehele opvangtijd toezicht houdt op de organisatie en het verloop.

Een vrijblijvende afspraak kunt u maken via het contactformulier.

Bent u nog op zoek naar een weddingplanner? Uit ervaring bevelen wij graag Astrid Blaauw aan. Neemt u eens een kijkje op haar website.