Nanny worden?

Heb je altijd al met kinderen willen werken? Neem eens contact op met één van onze regio-managers. Als Nanny ben je verantwoordelijk voor de volledige verzorging en opvang van de kinderen. Je neemt licht huishoudelijke taken op je en je zorgt er voor dat ouders met een gerust hart naar hun werk gaan en met een fijn gevoel weer thuis komen. De ouders blij en de kinderen hebben een topdag gehad!

Inschrijven is vrijblijvend, je ontvangt dan automatisch alle vacatures die aan jouw zoekopdracht voldoen. Vanaf 1 maart 2020 gaan wij de samenwerking aan met Nanny Home en zullen samen als Nanny Home Nederland onze handen ineen slaan. Bekijk daarom ook de vacatures van Nanny Home. Vanaf 1 maart 2020 kun je alle vacatures onder 1 dak terug vinden.

Kwaliteitseisen

Natuurlijk kun je niet zomaar Nanny worden. Je hebt minimaal de opleiding MBO2 Verzorgende en Helpende nodig. Heb je een andere opleiding in de zorg, pedagogiek of didactiek? Vraag via info@nannyinc.nl naar de geschiktheid van jouw diploma om als Nanny te mogen werken. Daarnaast moet je in het bezit zijn van een certificaat Eerste Hulp aan Kinderen en bij de gemeente moet je een Verklaring Omtrent het Gedrag aanvragen.

Opleiding

Wil je heel graag Nanny worden maar heb jij een andere opleiding gedaan? Neem dan even contact met ons op, wie weet valt jouw opleiding onder de aanverwante opleidingen van MBO2 Helpende en Zorg en wordt het toch goedgekeurd.

Certificaat KinderEHBO

Heb je geen certificaat Eerste Hulp aan Kinderen dan moet je bereid zijn deze alsnog te halen (zie Formulieren).

VOG

Een Verklaring Omtrent het Gedrag is vereist en kan online via NannyInc. aangevraagd worden.

Overige vaardigheden

Je moet 18 jaar of ouder zijn. Bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs B en een auto.
Daarnaast verwachten wij de volgende vaardigheden:

  • Op een enthousiaste en gepaste manier goed met ouders en kinderen kunnen omgaan.
  • Betrouwbaar
  • Zelfstandig kunnen werken
  • Flexibele instelling
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Groot verantwoordelijkheidsgevoel
Bekijk de vacatures