U-aupair

NannyInc. heeft een samenwerking met U-auPair, een au pair bureau uit Wassenaar dat enkel Filippijnse au pairs plaatst. NannyInc. en U-auPair hanteren dezelfde selectie en kwaliteitseisen. Wij staan beide voor eenzelfde, persoonlijke aanpak, een manier van werken dat ons kenmerkt en een sterke plaats in de markt geeft.

Au pair

De plaatsing van een au pair kan enkele maanden in beslag nemen. NannyInc. biedt daarom een oplossing om voor de tussenliggende periode een Nanny bij het gezin te plaatsen. Op deze manier is het gezin geholpen middels een professionele oplossing. Daarbij kan de Nanny de au pair inwerken zodra zij haar intrek heeft ingenomen bij het gezin.

Combinatie Nanny en au pair

Tevens ervaren inmiddels meerdere, ambitieuze gezinnen hoe prettig de combinatie van een au pair én een Nanny zijn. De Nanny fungeert hierbij als spil van het huishouden en gezin, de au pair kan in verband met de culturele verschillen, haar eigen ontwikkeling en de grote verantwoordelijkheid enige ondersteuning goed gebruiken. De au pair is inwonend wat vele voordelen biedt aan het gezin. De Nanny gaat na haar werktijd naar haar eigen woning en onderhoudt met het gezin een professionele doch persoonlijke werkrelatie.

Meer informatie over U-auPair